Kroppsendringer, mat og trening

Det er min kropp og jeg gjør hva jeg vil med den. Dette er ord vi ofte blir konfrontert med. En kropp du ikke er fornøyd med kan fort gi psykiske og følelsesmessige utfordringer. Er du ung kvinne med en «flat guttekropp»? Er brystene så tunge at de skaper smerter i rygg og skuldre? Kosmetiske endringer av kroppen handler sjelden om fysisk forbedring alene.

Mental styrke fra kirurgiske endring av utseende

Hos Motiva mottar du hjelp til kroppslige utfordringer du har. Selv med riktig kosthold og trening er det sjelden at du får en kropp slik du ønsker. For mange er kroppen et sårbart tema tilknyttet mobbing, vonde kommentarer, slibrige ord eller vonde blikk. Motiva hjelper når selvtilliten faller. Når du unngår kontakt med andre fordi du er overbevist om at alle snakker om den stygge kroppen din er det tid for en god prat med topp hjelp fra Motiva. Kroppskultur er et faktum og noe som kommer i tidlig alder. Motivas kosmetiske inngrep kan styrke deg og du får hjelpen du trenger.

Kosmetiske inngrep og mer selvtillit

Fysiske endringer av kroppen er helsehjelp. Mye kan gjøres på dette området for både menn og kvinner, gamle og unge. Selvtillit, egen akseptering og meninger er ofte knyttet til den fysiske kroppen. Finansieringen til disse endringene er oftest hva en selv må betale. Slik bør det ikke være fordi det fort skaper en ukultur. Mange sliter følelsesmessig på grunn av kroppen, enten det er større eller forminsket bryster en ønsker. Mange prøver «å gjemme seg» i klær, men dette løser selvfølgelig ingenting.

Kultur og ukultur

Mange kjendiser innrømmer kroppsendringer av kosmetisk art de har foretatt. Selvfølgelig har de fleste av oss meninger om dette. Det er viktig og huske at styrke, selvtillit og aksept er noe som følger kosmetiske inngrep. Alle har ikke en tøff mental helse og kan håndtere alt som kommer. Motiva sitter ned med deg og prater om endringene du ønsker. De gir anbefaler og ekspert mening og hjelp. Et bedre selvbilde er sunt og viktig for både kropp og sjel. Hos Motiva bryr de seg og vet hvordan de kan hjelpe med ulike kosmetiske inngrep. DDe har ekspertisen, og vet hvordan å øke livskvaliteten. Denne helsehjelpen trenger å gi økonomisk støtte på lik linje med annen helsehjelp.

Legg att eit svar