Matmarkeder

Vi har sett en del på andre markeder, men vi vil veldig gjerne også gå inn i matmarkeder. Dette er et fenomen som har blitt mer og mer populært de siste årene i Norge.

Det finnes en rekke aviser som mener at de vet hvor de beste matmarkedene er, men dette er jo noe vi mener at alle burde kunne vurdere selv.

Bondens Marked

Dette er noe som arrangeres en gang i måned i de fleste store byer. Dette finner du for eksempel på Fisketorget i Bergen, på Birkelunden i Oslo eller på Øvre Torv i Kristiansand. Det er lett å finne ut informasjon om hvor og når dette er.

På dette markedet kan du finne representanter fra ulike gårder som selger deres produkter. Dette kan være kjøtt, grønnsaker, frukt og spennende og annerledes produkter som for eksempel honning eller øl. Det er alltid spennende å se hva som er på Bondens Marked fordi det endrer seg fra sesong til sesong.

Kanskje du har lyst til å starte ditt eget marked? Hvorfor ikke sjekke ut siden centum.no for muligheten til å starte opp ditt eget marked. Det å ta et lite lån kan jo absolutt være en god start på et godt marked.

Vegetar og veganske markeder

Dette er noe som har blitt mer og mer populært de siste årene. Disse arrangeres ofte for at vegetarianere kan samler og for at andre mennesker kan få øynene opp for slik mat. Dette er spennende, fordi det er som oftest varm mat og ferdigretter som selges på disse markedene, så det er det perfekte stedet å reise hvis man er sulten!

Julemarked

Dette er jo et marked som ofte er en blanding av et matmarked og et marked der de selger ting du kan gi i julegave. Det er uansett verdt det å prøve å julematen som blir solgt!

Legg att eit svar