Markeder

Loppemarked

På et loppemarked kan du finne alt du kan drømme om, du må bare være tidlig ute. Loppemarkeder arrangeres ofte i regi av skoler eller skolekorps og er et marked der du kan kjøpe alt mellom himmel og jord brukt.

Bruktmarked

Dette er litt mer offisielt enn et loppemarked ettersom det pleier å være selgere som selger sine ting. Dette er ofte gamle ting som servise, LP-plater, gamle kamera eller andre ting som er populære. Det er ofte for spesielt interesserte.

Markedshaller


Det finnes en rekke byer som har markedshaller som har blitt svært populære blant turister. Et av disse er Cardiff Market, som en destinasjon som både turister og lokale mennesker koser seg med. Her kan du finne boder som selger kjøtt, klær, fisk, gamle møbler og alt annet du kan tenke deg.

Julemarked

Hvis du kommer fra bygda er du nok godt kjent med det typiske julemarkedet. Det er ofte et samlingspunkt som består av god mat, loddtrekninger og muligheten til å kjøpe seg en rekke typer ullsokker eller andre strikkede saker som du kan gi bort i julegave. Dette er et tradisjonelt arrangement og veldig populært blant den eldre befolkningen. Det foregår ofte i regi av kirke eller et lokalt grendehus.

Legg att eit svar