Arrangementer for barn og unge

Nå lysner det og vi kan igjen møtes for å ha gode stunder sammen. Alle barn skal likevel gå med munnbind innendørs, noe som tar bort litt i moroa. Samtidig så kan vi kose oss sammen, om alle gjør det som kreves. Det kommer mange arrangementer nå framover, og de vil vi oppleve med våre venner.

Klær for bursdagen

Nå som flere bursdager dukker opp på løpende bånd, så er det kjekt med fine klær til barna. Hos nettbutikken kidsbrandstore.no får man nå tilbud på en rekke merker og plagg. En av vinnerne er hoodie fra Polo Ralph Lauren, et av de største merkene på markedet. Så hvorfor ikke velge klasse og stil på en gang? Dette er klær barna kan bruke til hverdag og fest.

Klær for julaften og nyttår

Mange gleder seg til julegavene rundt juletre, og så er det tilbake til samme gamle dagen etterpå. Litt kjedelig å slappe av i jula, selv om far er mer enn ivrig på å få deg med på ski. Hos Kidsbrandstore har de masse fint til jul. Enten det er gaver til onkelbarna eller klær til en venn. Sjekk de kule besteselgerene fra PeakPerformance og Levis, nå er det salg!

Klær for liten og stor

Det som er generelt med klær fra KidsBrandStore er at det kvalitetsplagg. Du vet, dette er klær som går i arv. Ja, sannelig prøver jeg dem selv om de passer. Nei, må nok trene noen år til, men da vil det gå. For Gant og Calvin Klein er greit for meg. I mellomtiden kan barna bruke klærne om en annen, for dette er klær de vil føle seg vel i.

Høst, vinter og vår

Dette er virkelig gode klær å ha når kulden setter inn. Uten å bli beskyldt for å være kresen eller ha dårlig smak, så kan barn i alle aldre kose seg med disse klærne som alle liker. Det er så kjente merker at det ikke vil få betydning på skole eller på fritid. Spennende merker som Havaianas, G-star, Ia bon og svea er bare noen av de kule merkene.

Kvalitetssko

En av stedene barna svikter er når det gjelder sko. Men de har blitt flinkere til å vaske skoene. Så nå gjelder det sneakers med bling og blingbling. Det er det som teller når kidsa skal ut på arrangementer sammen. Selv med munnbind skaper de sin egen mote, med trykk av logoen deres. Det er Hummel, Puma, Lacoste, Nike og mange flere. Møtet i skolegården går helt fint det.

Sommer og sol

Men kids fra hele landet kan nyte sommerklær. Kanskje fordi de skal på juleferie til Thailand eller spare en kolleksjon til badesesongen i Telemark. Hvem vet hva de skal, men godt vær blir det garantert. Nettbutikken skilter med masse gode outlets, og spennende nye kolleksjoner fra de store merkevarene. Det bærekraftige moten varer året rundt.

Legg att eit svar