Basisplagg til festivalen

Det er mange ting som karakteriserer en god festival. Herlig musikk, godt vær, tusenvis av glade mennesker og deilig mat og drikke. I år kan vi kanskje ikke dra på festival, men vi krysser alle fingrene for at det skal gå bra. I beste fall kan tusenvis av likesinnede igjen feire livet, musikk og øyeblikkene vi vil forevige. I verste fall må vi vente enda ett år før det igjen blir frislipp på festivaler og sports-arrangement.

Nå skal vi over på noe helt annet, men som man uansett kan tenke på når festivalsommeren nærmere seg. Hva skal man ha på seg og hvordan kan man kombinere plagg for den beste opplevelsen. La oss se på noen tips.

Hettegenseren

Hettegenseren har stort bruksområde. Den er både kul og moderne, samtidig som den gjør nytten hele festivalen ut. Selv om denne genseren kan bli varm på dagtid, så gjør den nytta på kvelden. Når det trekker litt etter solnedgang, gjør hettegenseren det en boblejakke gjør på vinteren. Eksponering mot mye sol på dagen vil også gjøre deg fortere småkald på kvelden. Dessuten kan den kombineres med short, kjole, bukse, snekkerbukse også videre.

Gode sko med såle

Man vil kanskje pynte seg med høyhælte sko på festival og det er alle velkommen til å prøve. Men skal man få en god opplevelse med mange timer god musikk, så bør man gå for sneakers med god såle. Nettbutikken vi kjenner som NA-KD har massevis av kule sko for festivalen. Enten det er Gore Tex sko eller sandaler med ekstra yttersåle. Poenget er at man skal ha sko man kan danse i og gå ett stykke med.

Hatt eller caps

Det kan høres nesten litt gammeldags ut med hatt, men husk på solen. Det er faktisk mulig å pådra seg solstikk i sommer, så ta det på alvor. Selv med solkrem og solbriller så vil ikke det alene være nok. En solhatt er dessuten en kul ting å ha på festival. Det gir deg det lille mystiske trekket som vekker oppmerksomheten hos det motsatte kjønn også.

Bikini

Festival er stedet og tiden for sol, sommer og kanskje bading. Det kan vi se på festivaler som Træna festivalen, Føling i Fjæra og Norwegian Wood. En bikini kan man ha under de fleste plagg og være klar til dagens første bad. Eller bli klar for å steke under solen. En bikini med under -og overdel er fint, for da kan man selv velge stil og kombinere med andre plagg.

Legg att eit svar