Få festivallivet inn i hjemmet ditt!

Det er mange som savner å dra på festival, men hvorfor ikke lage stemning i hjemmet ditt slik at det føles som om du er på festival hjemme? Kanskje du til og med kan invitere noen venner? Det å lage en festival i eget hjem høres kanskje ut som en utfordring, men det er jo bare så vanskelig som du gjør det til selv. Dette gjør at du kan legge masse arbeid i det, eller du kan gjøre ting litt halvveis. Det er helt opp til deg!

Innredning

Det er få ting som er så deilig som å gå barføtt i gresset på festival, så derfor er det gøy å kunne kjøpe ryetepper som gir deg denne følelsen. Det å pynte opp gulvet med et spennende teppe kan endre atmosfæren i leiligheten din totalt. Dette kan også regnes som basen til festivallivet. Deretter kan du pynte med noen campingstoler og kanskje til og med et partytelt (avhengig av hvor du holder til). Hvis du er så heldig å ha et hus med hage, kan det jo være aktuelt å flytte festen ut i hagen. Da vil festivalstemningen vare enda lengre!

Mat og drikke

Hvis du har vært på festival med venner, har dere nok alle forskjellige minner om hva dere har drukket og spist på festival. Derfor anbefaler vi å høre med vennene dine om hva de husker, slik at det blir en opplevelse dere kan ha sammen. På festival serveres ofte street food, derfor kan du jo også prøve å lage dine egne versjoner av dette. Det kan også være veldig lurt å servere noe nattmat. Dette kan være enkelt, som for eksempel chips og smågodt. Kanskje du er så heldig at du bor i nærheten av en nattmatsjappe som dere kan ta turen innom? Det er jo mange alternativer avhengig av hvor dere holder til. Mat og drikke er uansett noe av det viktigste når det kommer til å få festivallivet rett inn i ditt eget hjem.

Musikk

Det som kan være utrolig gøy, er å lage en spilleliste sammen. Dette gjør du ved å gå inn på ønsket musikkapp og invitere venner til denne spillelisten. Dette gjør at alle kan legge inn favorittsangene sine. Når hjemmefestivalen er i gang, kan denne spillelisten settes på avspilling i tilfeldig rekkefølge. Dette fører til at alle vil kunne høre sine sanger, uten at det blir noe krangling om hvem som får spille den neste sangen. Hvis du er enda smartere, låser du også datamaskinen eller enheten der musikken spilles, slik at ingen heller har tilgang!

Høres ikke dette fantastisk ut? En festival i ditt eget hjem, innredet med festivalmøbler og ikke minst et ryeteppe som er prikken over i-en. Dette er jo selvsagt bare noen forslag til hva dere kan finne på, men det finnes så uendelige mange alternativer der ute. Hva er det du tenker at skal til for at festivallivet skal være perfekt for deg?

Legg att eit svar