Tanker om festivaler i 2021

2020 ble et dårlig år for festivalene. Med virusspredning som har nådd alle verdens hjørner på kort tid, har man plutselig blitt litt mer oppmerksom på farene med globaliseringen. Men samtidig at dersom man er flink med håndhygiene og avstand så kan man nedkjempe smitten. Nå håper mange på at tingenes tilstand er forbedret og at folk igjen kan delta på store festivaler som kommer på rekke og rad.

Så når kan vi igjen dra på festival, og hva må vi endre? La oss se.

Festivaler i 2021

Personlig tror jeg det er gode muligheter for festivaler allerede i 2021. Tiden vil vise om vaksinasjonen fungerer slik myndighetene håper og tror. Da kan i såfall alle som vil delta på konserter igjen glede seg over festivaler med herlig musikk og deilig mat.

Kanskje blir konseptene helt nye og revitaliserte, for å unngå smittespredning blant deltakerne og de som jobber der. Nye konsepter trenger ansiktsløft, akkurat slik det er med oss selv, det være seg å trene eller fikse på håret. Faktisk kan https://nordichair.com/no/ hjelpe dem som har hatt hårtap etter corona.

For arrangørene er det viktig at kulturministeren har kommet på banen, for å holde liv i festivalene vi alle elsker å være en del av.

Fokus på hygiene

Det vil nok fortsatt være stort fokus på hygiene. Man vil sikkert måtte ha på seg munnbind, og kanskje til og med bli delt opp i mindre områder, slik at smittevernet er best mulig. Det vil garantert være vakter som sprayer antibac og nye toalett -og sanitærforhold. Festivalene vil kanskje ikke kunne ha like mange deltakere som før.

Mellomstore festivaler vil ta av

Kanskje pandemien har skapt en ny nisje, nemlig mellomstore festivaler med plass til en viss mengde mennesker.Kanskje man kan dele opp festivalområdene på en ny og revolusjonerende måte?

Vi har troen på at dette blir et festivalår.

Legg att eit svar