Liker du å underholde hjemme?

Har du en musikerspire i deg, og liker å underholde hjemme? Da bør du vurdere å invitere hjem til en liten intimkonsert. Som korona-tiden har vist, har stuekonserter blitt svært populære og det er mange måter man kan underholde på i eget hjem.

Hvis du skal underholde hjemme er det viktig at du har det fint rundt deg. Du trenger selvsagt ikke pusse opp helt, men kanskje du ønsker å male veggene i stua eller henge opp en ny tapet i spisestua? Hvis du er virkelig er glad i musikk, kan du jo kanskje vurdere en tapet med note-mønster? Hvis ikke bør du velge en tapet i yndlingsfargen din. Du kan også velge enklere løsninger som det å bare rydde litt.

Dersom du skal invitere et publikum inn i stuen din, bør du sjekke de lokale smittevernreglene før du inviterer. Disse forandrer seg hele tiden, og det er ditt ansvar å følge med. Det lønner seg uansett ikke å invitere altfor mange, da det også er viktig at dere skal klare å holde avstand.

Kanskje du derfor heller skal sette i stand et streaming-event? Det har blitt helt vanlig å holde konserter via live stream, og det er mange som elsker å se på dette. Du kan selvsagt be om en liten donasjon om du ønsker det, og det kan være med på å dekke kostnadene for den nye tapeten i spisestuen din. Men du kan selvsagt også opptre gratis, spesielt hvis det kun er for nærmeste familie og venner.

Hvordan kommer du i gang?

For å komme i gang bør du først lage et lite arrangement, det kan gjerne være på Facebook, og invitere de du ønsker skal komme. Men husk å sende personlige invitasjoner til dem som er viktige for deg, da ikke alle sjekker notifikasjonene sine på Facebook hele tiden. Og du ønsker vel ikke at gode venner skal gå glipp av underholdningsnummeret ditt?!

Legg att eit svar