På restaurant – med god stil

Uansett om du liker å gå på de kuleste nye restaurantene, på matfestivaler eller kaffebaren i nabolaget, så er det viktig at du dukker med god stil. En måte du kan sikre dette på, er med et nytt og kult deksel iphone 11 for deg som har denne mobilen.

Har du andre mobiler, kan du selvsagt kjøpe andre deksler. Poenget er at et kult deksel er det perfekte tilbehøret, og kan gjøre stilen din komplett. I tillegg beskytter den selvsagt mobilen din om du skulle søle et glass vann eller litt mat ved middagsbordet. Det er ingenting som er så kjedelig som å ødelegge en mobil, og derfor er deksel så viktig.

Kle deg etter anledning

I tillegg til kult tilbehør, som et mobildeksel, bør du alltid kle deg etter anledning. Hvis du skal på en italiensk restaurant, og du er glad i rødvin og tomatsaus, bør du for eksempel ikke ta på deg en hvit bluse.

Skal du på en eksklusiv restaurant bør du derimot virkelig slå på stortromma, og ta på deg ditt fineste tøy. Her snakker vi kjole og pensko for jentene, og skorte med slips for gutta. Men skal du bare på nabolagsrestauranten, kan du selvsagt ta på deg jeans og sneakers, for da er det ikke så farlig hva slags klær du har på deg. Hvis ikke nabolagsrestauranten din er uvanlig fancy da …

Legg att eit svar