Sportsarrangementer

Det er undervurdert hvor mange sportsarrangementer som går på TV og som kan sees lokalt i Norge. Nordmenn er sportsidioter, og det kan du lett se når du ser antall arrangementer som er planlagt hvert eneste år i ulike kategorier.

Det er NIF som er det øverste organet i Norge når det kommer til idrett.

Skisport

Det finnes mange ulike typer skisport i Norge, men det er nok langrenn og skiskyting som har flest arrangementer det går an å se på TV. Vi kjenner nok alle navnet på en skistjerne, og hver vinter sitter det nordmenn ivrige foran skjermen og følger sin favoritt.

Fotball

Du kan finne fotballarrangementer så langt øyet ser, enten det er ditt lokale favorittlag i Eliteserien eller om det er barnet ditt på åtte år sin første fotballkamp. Det er nesten umulig å holde styr på hvor mange fotballarrangementer som går av stabelen i Norge hvert eneste år.

Håndball

Dette er en idrett som også har en rekke arrangementer i nærområdet. Du kan delta i turneringer med laget ditt eller se på ditt lokale profflag.

Sykling

Dette er også en populær publikumssport. Tour de Fjords drar en rekke mennesker ut i gatene for å se på de spreke syklistene. Det finnes også en rekke lokale sykkelklubber med spennende arrangementer.

Legg att eit svar