Spar penger på strøm – bruk det på kultur

Norge er et kaldt land, og når du bor her så vil du automatisk bruke mye strøm. For mange kan strømkostnadene koste mer enn det smaker, og flere og flere nordmenn ønsker å spare penger på strøm. Hos Tibber kan du nettopp det, og pengene du sparer kan du bruke på kultur istedenfor. La oss se på noen av tingene du kan bruke pengene på:

Kulturarrangementer

Hvis du er glad i kultur, kan det fort koste deg mye penger. Å gå på opera, teater og festivaler er ofte dyrt, hvis du ikke finner spesialbilletter til rabatterte priser. Er du medlem i OBOS eller USBL kan du for eksempel få medlemspriser, men likevel: hvis du går på slike arrangementer flere ganger i løpet av et år, så vil kostnadene fort balle på seg.

Høsten er full av spennende teaterstykker for deg som er glad i teater, og det er perfekt å bruke de sparte strømpengene dine på dette. Ellers kan du også se Barbereren i Sevilla på Operaen nå i høst, en forestilling som har fått gode anmeldelser – og som vil varme ethvert kulturhjerte på en kald høstkveld i hovedstaden.

Spise ute

Det er noe helt spesielt å unne seg et måltid på restaurant før man skal videre på en konsert eller et teaterstykke. Det har åpnet mange spennende restauranter den siste tiden, men flere av disse er i det øvre prissjiktet. Da kan det være godt å ha litt ekstra penger å rutte med, slik at du virkelig kan kose deg når du først går ut. Kanskje du kan unne deg et glass champagne eller to, for eksempel?!

Konserter

Til slutt kan vi ikke glemme fantastiske konsertopplevelser, selv om det kun er norske artister som spiller på norske scener for tiden. Men korona gjør at det er viktigere enn noen gang å støtte opp om det lokale kulturlivet, og det er da strålende om du kan bruke litt av pengene du har til overs på konsertbilletter. Det fine med å gå på konsert nå, er at det maks er 200 mennesker i salen … noe som gjør at du får en svært intim og unik konsertopplevelse. Det vil gi deg opplevelser og minner som du vil huske i flere år fremover.

Som du ser finnes det mange spennende kulturopplevelser du kan bruke pengene dine på, spesielt hvis du har litt til overs etter å ha fått redusert strømregning.

Legg att eit svar