Synes du det er dyrt å spise ute?

Nordmenn spiser ute som aldri før, og spesielt i Oslo er utvalget av spisesteder ekstremt godt. Men det kan fort bli dyrt hvis man spiser ute flere ganger i uka, eller man har fått en forkjærlighet for gourmetrestauranter. Når man er en regelrett foodie, kan det gå med mye penger til hobbyen, men heldigvis finnes det flere måter du kan finansiere dette på.

Slik finansierer du drømmen med et lite lån

Hvis du drømmer om å besøke Maaemo eller en annen topp-restaurant, kan du for eksempel finne et lite lån på nettsiden Allelånutensikkerhet.no for å finansiere opplevelsen. Et slikt måltid er virkelig en opplevelse for livet, og verdt hver eneste krone. Men likevel så burde du aldri låne mer penger enn du har råd til å betale tilbake innen rimelig tid.

Andre måter

Det finnes andre måter du kan finansiere restaurant-drømmen på, og den siste tiden har spare-apper blitt populære blant nordmenn. Ved å spare noen kroner her og noen kroner der, så har du plutselig spart opp nok penger før du aner det.

Pengene du sparer kan du da bruke på en av landets michelinstjerne-restauranter, for det var et regelrett stjernedryss over landet, da de kjente stjernene ble delt ut under en ærefull seremoni i Trondheim tidligere i år.

Et siste tips er å be om gavekort fra venner og bekjente til bursdag og jul. De fleste restauranter i Norge tilbyr gavekort, og du kan også bestille disse på nett – hvis det blir enklere for deg. Det er også en perfekt gave til noen andre du er glad i.

Legg att eit svar